Post by taimekomseichar on Mar 1, 2022 5:11:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρα κλειδιά hack ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
15 μέρες τώρα δεν ανοίγει πια.
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά έπρεπε να καταργήσω την εγκατάσταση αμέσως γιατί δεν μπορώ να κάνω ζουμ στο βιβλίο μου στο google chrome και κυριολεκτικά δεν με άφηνε να παραλείψω εν μέρει το ζουμ. Κάτι που ήταν πραγματικά κρίμα γιατί φαινόταν απολαυστικό.
Είναι ένα πολύ καλό και απλό παιχνίδι, είναι καλό
Orbia: Tap and Relax Pelihalli chw
Κάντε κάτι με ενέργεια! Τελειώνει ΤΟΣΟ γρήγορα! Παρακαλώ σκεφτείτε ένα κλιμακωτό ενεργειακό γέμισμα ανάλογα με το επίπεδο παικτών, ίσως;
Μου αρέσει να παίζω ποινικές υποθέσεις. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι bahlali, αλλά το πρόβλημα ήταν όταν έπρεπε να πληρώσω 7,00 $ για να μην εμφανιστούν οι διαφημίσεις
Ωραιο!
Είμαι θυμωμένος. Παίζω αυτό το παιχνίδι για χρόνια, διεκδικώ τη ζωή μου καθημερινά, μπορεί να μην έπαιξα πολύ πρόσφατα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πάρω τις σχεδόν 14.500 ζωές που είχα δημιουργήσει. Θα μπορούσα να είχα παίξει μερικά τεράστια επίπεδα, αλλά για κάποιο λόγο εξαφανίστηκαν όταν πήρα τη ζωή μου σήμερα. Τα θέλω πίσω, αφιέρωσα χρόνο για να τα διεκδικήσω καθημερινά και τα κέρδισα. Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη σε αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να σταματήσω να παίζω αν δεν μπορώ να κρατήσω αυτά που κέρδισα. Πολύ απογοητευμένος.
Το έπαιζα νωρίτερα, αλλά τώρα αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τώρα η ενέργεια τελειώνει πολύ σύντομα και πρέπει είτε να περιμένουμε είτε να το αγοράσουμε με πραγματικά χρήματα, αναγκάζει τον χρήστη να περιμένει πολύ καιρό ή να διαγράψει το παιχνίδι .😡
刑事案件 冒險 bqw
Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό γιατί είχαν διαφημίσεις για το ενεργειακό μπαρ, αλλά μετά το αφαίρεσαν. Και υπάρχουν περισσότερες περιττές διαφημίσεις παρά αυτές που χρειάζονται. Επιπλέον, οι επιπλέον περιστροφές αφαιρούνται επίσης μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Και αν ένα επίπεδο είναι υψηλό και η μπάρα ενέργειας είναι γεμάτη, η νέα ενέργεια χάνεται. Θα πρέπει είτε να στοιβάζεται είτε να αποθηκευτεί ως ενισχυτικό.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Αλλά έγινε τόσο επαναλαμβανόμενο, μερικά είναι καινούργια, αλλά το έχω συνηθίσει τόσο πολύ τώρα. Κατέβασα ξανά αυτό το παιχνίδι για να δω πώς είναι, αλλά τώρα έγινε ένα ολόκληρο μπολ με διαφημίσεις που δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Δεν είναι καν διασκεδαστικό πια. ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, καταλαβαίνω ότι χρειάζεστε διαφημίσεις για να κρατήσετε το παιχνίδι ελεύθερο, αλλά ο βομβαρδισμός των διαφημίσεων είναι απλά... ΑΣΦΑΛΟΣ. 4/10 Θα έσβηνα αυτήν την εφαρμογή τώρα.
Είναι καταπληκτικό, αλλά προχωράει τόσο αργά. Δώστε μας περισσότερη ενέργεια.
Πριν από πολύ καιρό έπαιζα αυτό το παιχνίδι στο facebook και έτσι το κατέβασα ξανά όπως μου άρεσε. Υπάρχουν δύο βασικά ελαττώματα στο παιχνίδι που σχεδόν σε κάνουν να μισείς αυτό το παιχνίδι. Πρώτον, η ενεργειακή ζωή εξαφανίζεται τόσο γρήγορα, τόσο πολύ που μερικές φορές δεν παίρνεις σχεδόν ένα αστέρι. Το δεύτερο ζήτημα που πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθεί είναι η αυτοψία και άλλες εργαστηριακές αναλύσεις που απαιτούν ανόητα τόσο πολύ χρόνο που γίνεται αφόρητο και σκοτώνει κάθε διασκέδαση που απομένει. Γίνεται βαρετό να περιμένεις για ώρες για τα αποτελέσματα του εργαστηρίου. Δεκάρα.
Circumstantial evidence -the standard of proof required in criminal cases ... ότι ο ιός της γρίπης των πτηνών έχει εξαπλωθεί μέσω των αποδημητικών πτηνών.
Δεν μπορώ να αποθηκεύσω το παιχνίδι στο usb του tablet μου, επομένως δεν έχω πολύ χώρο. Σας παρακαλώ κάντε sth..
Criminal Case - Αρχική σελίδα | Facebook
Αυτός ο προγραμματιστής υπερτιμά το παιχνίδι του. 8 $ για αυτό είναι γελοία υπερτιμημένη. Πάρα πάρα πολλές διαφημίσεις. Ο αριθμός των διαφημίσεων στο παιχνίδι είναι συντριπτικός. Δεν θα ήταν τόσο κακό αν δεν σταματούσαν τη μουσική σας κάθε φορά και μπορούσατε απλώς να αφήσετε το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι πάνω από το να ζητάτε κλικ. κάτω από το λαιμό σου είναι λίγο γελοίο
Όπως πολλά άλλα παιχνίδια, προχωράς τόσο μακριά και σε χτυπάνε για χρήματα για να συνεχίσεις. Αυτό είναι όταν κάνω εγγύηση και πηδάω στο πλοίο. Βάλτε μια τιμή εκ των προτέρων για να αγοράσετε αν θέλετε, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στο σύνολό του χωρίς όλα τα σκουπίδια.
Αργεί να κατέβει
Σούπερ παιχνίδι που το έπαιζα ήταν διασκεδαστικό το όνειρό μου ήταν να γίνω ντετέκτιβ
Δυστυχώς, μετά την τελευταία ενημέρωση κολλάει απίστευτα !!!
Ωραίο, αλλά στα κρυμμένα αντικείμενα εμφανίζονται τα ίδια και τα ίδια.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά το πάγωμα της οθόνης στο τηλέφωνό μου που λέει αγορά για 7,99 δεν θα με κάνει να πληρώσω για αυτό το παιχνίδι συγγνώμη. Είναι κρίμα που πρέπει να βγω από το παιχνίδι και να το ξαναξεκινήσω για να συνεχίσω να παίζω.
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ
Το χειρότερο παιχνίδι
Προβολή Περιπέτεια στο iTunes ... PK XD - Play with your Friends · Samurai 2: Vengeance · My Friend Pedro · Criminal Case · Old Man's Journey.
Αυτό το παιχνίδι με έχει απογοητεύσει πολύ λίγες φορές, λαμβάνοντας υπόψη τα χρόνια που το παίζω 😂
Είναι η πρώτη μου φορά που παίζω αυτό το παιχνίδι και μέχρι στιγμής είναι υπέροχο. Ναι, υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά όχι ένα τρελό ποσό που σας κάνει να θέλετε να σταματήσετε το παιχνίδι. Μερικές από τις διαφημίσεις είναι χρήσιμες για να γεμίσουν ενέργεια, οπότε αν σας αρέσουν τα εγκληματικά παζλ, κάντε το. Το ένα πρόβλημα που μόλις βρήκα με αυτό το παιχνίδι είναι ότι αν δεν έχετε φίλους στο facebook, δεν μπορείτε να προχωρήσετε στο επίπεδο 3. Αυτό ήταν απογοητευτικό γιατί πραγματικά μου άρεσε το παιχνίδι. Για αυτό λοιπόν έβαλα ένα 3 αστέρι.
απίθανο!!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Θα του έδινα 5 αστέρια, αλλά δεν θα συνδεθεί στο Facebook και λέει κάτι σαν να μην έχω σύνδεση και ξέρω ότι έχω. 2 διαφορετικά wifi και το 4g μου και δεν θα λειτουργούσε σε κανένα! Διορθώστε το και θα είμαι ένας χαρούμενος «αξιωματικός». 😉
Ευχαριστώ που δεν με υποστήριξες! Προσπάθησα να ανοίξω ένα εισιτήριο γιατί δεν μπορούσα να βρω τη λύση στο πρόβλημά μου στις ήδη απαντημένες ερωτήσεις σας, αλλά μου στείλατε ένα αυτόματο email λέγοντας ότι πρέπει να ελέγξω ξανά τις ερωτήσεις! Δεν μπορώ να αποδεχτώ ή να απορρίψω τα cookies του Facebook εδώ και περίπου ένα μήνα (τα κουμπιά δεν εμφανίζονται), επομένως δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω δώρα από τους φίλους μου στο Facebook. Δεν ξέρω πια πώς να επικοινωνήσω μαζί σας.
Πάνω από 2 βδομάδες δεν μπορώ να το ανοίξω, τσακίζει... Διορθώστε το παρακαλώ! Και τι γίνεται με αυτή την ενέργεια παιδιά..?? Ποιος ο σκοπός για αυτό?? Είναι ενοχλητικό...
είναι τέλειο αλλά περνει πολύ ώρα για να λυσεις την υπόθεση και έχει και κάτι αυτοκόλλητα με ένα άλμπουμ και δεν καταλαβαίνω τιποτα
Τελείως εμμονή με αυτό το παιχνίδι με τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα που έχει ρυθμίσει όπως ένα παιχνίδι θα έπρεπε να ξεκινά με εύκολα επίπεδα και στη συνέχεια να γίνεται όλο και πιο δύσκολο όσο προχωράτε. Αυτό είναι εξαιρετικό για τη μνήμη και αυτό που είναι τόσο ωραίο με το παιχνίδι είναι ότι όταν παίρνετε όλα τα αστέρια σας για ένα επίπεδο, μπορείτε να το επαναλάβετε για να μπορείτε να ανοίξετε τα ελίτ αξεσουάρ προσώπου της γκαρνταρόμπας και πολλά άλλα καθώς και καλύτερα κατοικίδια από την αστυνομία. Λατρεύω που μπορείτε να πιάνετε τους εγκληματίες ενώ μπορείτε να αλλάξετε το στυλ σας με αξεσουάρ για τα μαλλιά της ντουλάπας και τις επιλογές προσώπου και το αγαπημένο μου μέρος είναι να υιοθετώ αστυνομικά κατοικίδια💝 συνολικά αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε καθόλου χρήματα! !!
Εντάξει, κανονικά θα βαθμολογούσα μια ποινική υπόθεση με 5 αστέρια, αλλά όχι αυτή. Βαρετό , σε αντίθεση με τους άλλους . Πάρα πολλές προσθήκες ........ Σκληρό . Απλώς διορθώστε όλα αυτά, αλλά σας παρακαλώ μην απογοητεύεστε, είμαι απλώς μια "Miss hard face"
Τόσο ωραίο, είναι γεμάτο εγκλήματα και κοντά, είναι πολύ ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που παίζουν αυτού του είδους τα παιχνίδια Λατρεύω αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο παιχνίδι για φέτος και τα πράγματα που πρέπει να γίνουν σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι πρέπει να προσθέσετε περισσότερη ιδέα εκτός από το ότι όλα είναι τέλεια και θα βαθμολογήσω πέντε όταν εσείς οι άνθρωποι θα προσθέσετε περισσότερες ενδείξεις και σας εύχομαι καλή τύχη
Είναι πραγματικά ένα ωραίο παιχνίδι και μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά έχω δώσει 3 αστέρια γιατί πρέπει να περιμένω πάρα πολύ όταν τελειώσει όλη μου η ενέργεια. Εάν ολοκληρώσουμε 1 εργασία τότε θα λάβουμε περισσότερες εργασίες. Αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό παιχνίδι.
Δεν θα πω ψέματα το παιχνίδι είναι αρκετά συναρπαστικό, αλλά το γεγονός ότι η ενέργεια τελειώνει εξαιρετικά γρήγορα και το να κερδίσω αστέρια για να μπορέσω να ολοκληρώσω οποιαδήποτε εργασία με απογοητεύει και με εκνευρίζει. Εάν μπορείτε να διορθώσετε ή να βελτιώσετε αυτό το μέρος του παιχνιδιού, τότε θα ήταν καταπληκτικό. Η τακτική μάρκετινγκ είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι «δωρεάν», αλλά όταν ξεκινάτε να το παίζετε, σας ζητά να αγοράσετε ενέργεια/αστέρια ή αλλιώς να παρακολουθήσετε τις οδυνηρές διαφημίσεις. Θα απεγκαταστήσω το παιχνίδι προς το παρόν, εάν βελτιωθεί, θα το εγκαταστήσω ξανά.
Duskwood - Detective Story - παιχνίδι από Everbyte
μου. αρεσε. ομως. κολαγε λιγο
Μειώνω την κριτική μου από 5 σε 3. Οι αναδυόμενες διαφημίσεις έχουν τριπλασιαστεί περίπου. Πολλοί δεν θα παίξουν καν, και πρέπει να αποσυνδεθώ και να συνδεθώ ξανά. Το χειρότερο από αυτό, είναι η προσφορά χωρίς διαφημίσεις που εμφανίζεται, από την οποία δεν μπορείτε να βγείτε. Είναι σαν εκβιασμός!
Criminal Case Petualangan khkl
Το παιχνίδι συνθλίβει όλη την ώρα..διορθώστε το παρακαλώ
Criminal Case Aventură xuiz
Καλό παιχνίδι. Αλλά συνεχίζει να διαγράφει συχνά μέρος της προόδου μου και να με κάνει να επαναλαμβάνω ορισμένες περιπτώσεις ξανά. Οι κατασκευαστές αυτού του παιχνιδιού σαφώς δεν ενδιαφέρονται, καθώς τους έχω στείλει email αρκετές φορές για αυτό το θέμα. Πάντα ακολουθείται από μια αυτοματοποιημένη απάντηση μέσω email που λέει να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις που προφανώς δεν είναι χρήσιμες και ότι δεν θα στείλουν άλλες απαντήσεις σχετικά με τυχόν προβλήματα με το παιχνίδι