Post by taimekomseichar on Mar 1, 2022 5:14:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız anahtar ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope 2022 version ▞▞▞
Oyun eğlenceli ama REKLAMLAR çok fazla, çok uzun ve gerçekten sinir bozucu.. Oyunun ücretsiz olduğunu biliyorum ama bir kursu bitirdiğimizde neredeyse her seferinde reklam koymak çok fazla değil mi?
Çocukluğumun oyunu çok güzel herkese tavsiye ederim üste çıkması Için rastgele Fjfrxfffxdzgcgcfxgcgcdxhcgjxjfxgkfjtsz fngnxbJdchchvjfhcddhucgcjgugjdhsyayfygjgxffffhdgshddjgsjcgsjdh HD izle bence güzel de ya da iyi bir sekilde RT lütfen tekrar Deneyin ama ben t bu tndvdgdhdh de hdyu ye ünsüz düşmesi ettik ben yrgdydhdghgghthgrgusgdudh ev dgdghdgsusgdhgdgdhdgdgdgdhgdhdgdgd ev DH dhgdhdgdgdgdgdhdhjdjdgdhdgdgdhfhfg HD gdhdgdgdgdhgdhdhdhdgduhryydhdhhdhdhd dgdudgdhhddhdhdhdhdhdhdhdgdhdgdhudgrhdhfhdkhdhdhf
yüklemeyin
İyi oyun
fena değil
Reklamsız tam sürümünü almak için en az 5€ ödemeye fazlasıyla razı olacağım harika bir oyun. Ama aylık 10.99€ abonelik?!?! Netflix/Spotify daha da ucuz... Bir çocuk oyunundan para kazanmak için abonelik tuzağını bu seviyeye getirmeye çalışmak çok düşük bir seviye... Yavaşça alkış....
Neden yüklenmiyor Fffffff
MERHABA bu oyunu eskiden OYNUYORDUM ÜCRETSİZ ama şimdi Nerede O GÜNLER yüklemeyin SAKIN AMA SAKIN RANDOOOM: D QWAAQAAQAAAWAAAQQAAAWAWAWWSAWASWWAA SWEC Sez esmesi SEÇ H VB BN BJ N BVJVJBB BCJCH NNBBBBBBBN MBYBHVJMCKHCKHV HI KBCHXGXF GGCJCN NN kavga yıldızlı karakter Olarak tam anlamıyla hakkını veren kalbi sevgi yaş Meslek ziyaretinde ile ilk mal salak gerizekali deli tanımı 1881 yılında selanik'te doğan Mustafa Kemal,askerî ile ilgili eğitimini hebele
Oyundan ve ilerledikçe seviyelerin karmaşıklığından gerçekten zevk alıyorum, ancak reklamların miktarı çok saçma. Hemen hemen her seviyeden sonra bir reklam olması gerekmez. Bu oyun için bir abonelik fikrinden bahsetmiyorum bile? Bundan gerçekten zevk alırdım, ancak bu oyunun kalitesi sadece bozulmayı başardı.
Cooking Talent - Restaurant fever Estratégia fpnr
Şimdi aşırı iyi oyun zamanında indirnuyodum şimdi bidaha yapıyorum. Üstte kalması Için rastgele: QÜSĞÜSİSÜSİDĞXŞXŞXİXĞXİXLCPCĞCKCLCKKCLCPCŞCLCLFĞDĞXŞXLXKXMCÖCLCLCÖVÖVVLVLÖVGÖGŞİVÜDÜAÜİLLDDLFLFLFLĞFFLMDLİEĞŞDLXCLLCLİSĞXCÜXÜCLCLKODMCINRCRNICNICRNICOCRMOMRCMODOMCCMORMOMKDCNICDONECOCEBEBOVEVBOBOVEBOFNEONOEVFINVFEOIFEOVNFVEPJNFEVJNOFEJNOFVEJNOJNOFVEOFCENJNFVOEFVNONVNOFJEONVEFFENJKVJONNFNOFVENOVEFONEVGNFEVONEGVNPRVGPNRVGONGVEOJEGONEGVNOGRVJONGEVGONRGNORVGOGNRBGVONCEFNPEFEFCMPLPFCMEFLGNPECFMPCENPFKNPFCEPNFCENPCF
çok zor
tamam
Cut the Rope پزل fut
Buna çok tercih etme ben buna bak bayılırım Yani kesinlikle tercih seçimi Oyuna kesinlikle bütün beğenim bu güzel çünkü ama bu güzel kalacağım çok ben ve çok yani puan silebilirim ama yine de böyle kalacak Ben de ona bak yani oyun bak ön bagajla ben bu oyunu oyna biri olsa 100 puan veririm çok iyi
Reklam oyanamak için cok iyi bi oyun
Oyun gerçekten interaktif ve oynaması eğlenceli. Ancak reklam barajı dayanılmayacak kadar fazla. Eski sürümü sevdim, nostalji olarak geri döndüm ama bitmeyen reklamlar sayesinde bir günde kaldırıldı😟
3. sezonda her kutuda sorunlar yaşadım sizin için seviyeyi yapan şeyden yardım aldığımda hata var sizin düzeltmeniz gerekiyor PS:daha fazla bilgi vermeye çalışacağım PSS:Oyun çözümlerle ilgili sorunlar yaşıyor
Bu oyunu oynamak için AYDA 10$. Bu yılda 120 dolar. Bir Uygulama için. Eskiden toplam 1 dolardı. Her zamanki gibi açgözlü takım elbise tarafından tamamen mahvolmuş iyi bir oyun.
Ama dakka başı rekklam geliyor bu yüzden 3 verdim
oyun irenç
Çok güzel bir oyun ama çok fazla reklam var. Ayrıca, aldığım tüm reklamlar siyah bir ekran almama neden oluyor, bu yüzden çıkıp tekrar açmam gerekiyor.
Harika oyun, bi temsili için geldi, eğlenceli oyun için kaldı
EERENÇ BİR OYUN
kötü
Cut the Rope 퍼즐 qli
Bu, çok uzun süren çok fazla reklam içeren klasik bir oyundur. Para kazanmaları gerektiğini biliyorum ve oyunu seviyorsanız, reklamları kaldırmak için her zaman ödeme yapabilirsiniz, ancak oyun ödeme yapmak için yeterince derin hissetmiyordu, sadece bir sürü basit fizik bulmacasıydı ve daha zor seviyelerdeydi. Çok fazla tekrar denemem gerekti, sonunda oynamaktansa reklamları izleyerek daha fazla zaman harcadım. Oyun süper eğlenceli ve bağımlılık yapıyor, ama aman tanrım reklamlar KUSURSUZ. Reklamların bu kadar sık açılması ve devam edebilmek için reklamın bitmesini beklemeniz inanılmaz! Bu çok ağırlaştırıcı!! Reklam gelirine ihtiyaç duymayı anlıyorum ama bu fazla abartı. Lütfen bunu düzeltin, inanılmaz derecede sinir bozucu.
Cut the Rope パズル jbdl
Cut the Rope Älypelit whh
Her 5 dakikada bir yüzünüze sürtükleri reklamlar ve VIP üyelik bilgileriyle mahvoldu
Oyun çok güzel çocukluğumdan beri oynuyorum TAVSİYE EDERİM✨ (Üstte kalması Için rastgele) ksjskshsosjhxskjsksjslwksjjdrikjjfkfjjndgdgvdhfsyukbffvyfxjijghsgdjsgdhnxjshsjdhdjdgckskxjsksjskjs sjdueknddnjdkddkcjdj jdnchcjcddgdjdbchdbchsksjksxjkxbfkdhdjcbhdkdhdxjbcbcjchchjdhcncmcdbcjbnbcjchdkdhdjdhjdndjdjd.
Hep reklam var İnternet bağlantısı cada çıkıyoy
Valla ben çok beğendim. Yüklemek isteyenler hemen yüklesin . Hem çılgın hemde macera dolu bir oyun ben hem bu oyunu hemde serisini çok seviyorum. 😊🌟🌟🌟🌟😊💖💖
Oyunu indir ama sileyim kalsin
bence çılgın iki amadebi duruyor 😣
Oyun çok güzel bir oyun abi önce yükledi ve bitirdi güzel ve iyi internetten oyunu çok güzel bence çünkü abimle daha önce yükle ve bende oynuyor oyun çok güzel ve iyi oyun
Okadar çok reklam varki oyunu oynayamıyorsuz
Oyun güzel ama bitmeden ona kadarn sonra reklam var ve reklamlardan çıkılmıyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Komik oyun ve çevrimdışı oynuyorsanız oldukça eğlenceli. Bunu internet bağlantısıyla oynayamıyorum, her seviyeyi bitirdiğinizde uzun ve atlanamayan reklamlar var gibi görünüyor.
oyun en azından faydalı emege saygi