Post by taimekomseichar on Mar 1, 2022 5:20:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Craze: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Играта е наистина забавна, но фиксирана на някои нива, така че не печелите нарочно. Освен това играя тази игра от около година и във втората последна актуализация играта продължава да ме изхвърля изцяло от приложението. Мога да играя само максимум 3 игри и след това се зареждам със съобщение, че не работи. ВСЕКИ ПЪТ!! Опитах се да бъда търпелив и продължих да играя независимо, но ми свърши търпението с последната „актуализация“ и сега деинсталирам приложението.
Графиката е красива. Наистина се насладих на играта. Нямам нищо против да харча пари за игра, но това вече става смешно. Повечето нива не можете да преминете, без да използвате многобройни увеличения или харчене на лъжици за допълнителни клиенти. Дори тогава не можете да преминете нива. Загуба на време.
Сериозно играх тази игра, откакто излезе, НО..... това накара моя samsung galaxy note 4 да се изпържи, получих друг телефон и се случи същото. Смених устройството си ОТНОВО и сега, когато изляза от приложението, тапетът на началния ми екран се увеличава максимално и трябва да рестартирам телефона си, за да отстраня проблема. Също така, когато отворя приложението, то няма да се зареди, зарежда се до 100%, но замръзва. Следвах стъпките за отстраняване на неизправности в често задаваните въпроси, но все още правя същото. Моля помогнете!
Против по-добрата ми преценка, аз съм изтеглил отново тази игра...ОТНОВО!! Забавно е и винаги съм харесвал подобни игри. Надяваме се, че този път ВСИЧКИ грешки и бъгове ще бъдат отстранени. 🤞🏾
Cooking Craze: Restaurant Game Arkádové wlew
Бих искал да дам 5 звезди на тази игра. Наистина е много забавно. Основните проблеми са, грешка, която замръзва играта, когато нивото е готово... просто напълно замръзва и нищо не може да се направи, не се случва всеки път, но когато се случи е много досадно и нивата на камиона за храна са изключително трудно! Също така ми се иска да е по-лесно да се получат лъжици, но разбирам, че трябва да са "трудни", за да се получат. Моля, поправете грешката и с удоволствие ще направя нов преглед.
- Play offline or online cooking time-management simulation game!! - Play Halloween Food Truck Craze offline on your device after the initial content download!
трябва да платите, за да играете ... ... . .... 50 секунди, за да обслужва поне 28 палеца нагоре... .... смешно. дори да повишите нивото на всички елементи, дори не можете да изчистите нивото, което допълних два пъти по $17. и никога повече няма да играя. нелепа и скъпа игра, въпреки че е забавна и пристрастяваща. но нивата са трудни за изчистване. трябва да използвате поне 2 усилвания, за да изчистите 1 ниво. и 2 захранвания е около $3. $3 за изчистване на всяко ниво е честно смешно. ................. zzzz
Добре е, но за много актуализации и аз поръчах повече лъжици преди повече от седмица, никога не ги получих; написа обслужване на клиенти, все още не съм чувал от тях или не съм получил лъжиците. Да не говорим, че това не е за първи път; и някои нива са невъзможни за завършване без допълнителното усилване.
Wheel of Fortune Words Sanapelit vlp
Играя и готварска лудост. Иска ми се тази игра да е такава с монети. Можете да вземете монетите си със себе си в следващата държава. Толкова е трудно да постигнете нещо, защото не получавате достатъчно монети за надграждане. Мисля, че заедно със свободното време за игра, когато отидете на ново място, трябва да получите няколко монети, за да можете да надстроите. Бях заседнал на същото ниво от дни, защото не мога да направя достатъчно монети, за да надстроя. Също така някои нива не можете да докосвате неподредени елементи, но графиките са твърде малки, за да ги видите
Супер е
В началото ми хареса, но когато дойдох в Рим, последният ресторант е невъзможно да завърша. Получавам клиентите и имам всички подобрения на храната, но клиентите не плащат достатъчно, за да успеят на нивото. Ще ми трябват милиони лъжици, за да спечеля, или специално 2x увеличение на парите, но нямам нито едно от тях. Ако си мислите, че ще получите пари от мен с купуването на усилванията, грешите. Просто сега ще деинсталирам. Вече няма забавление.
Много е забавна
Страхотна игра, браво ! Но аз вече минах и последният град и няма повече 😭 надявам се скоро да има нови градове
Cooking Craze: Restaurant Game Arcade evrt
Rising Super Chef 2 Cooking Game 2.10.5 MOD APK + Данни
Играх тази игра от години. Рестартирана причина за нов телефон. Опитът тогава беше добро предизвикателство. Но сега? Не.. това се превърна в още една игра, която трябва да платиш, за да спечелиш. Колкото повече навлизам в нивата, толкова повече ми се струва, че е предназначено да ви разочарова да купувате лъжици, за да получите това допълнително крайно предимство, за да завършите това ниво. Когато имам чувството, че или трябва да си купя тези лъжици, за да успея, или да продължа да ме разочарова с това, че просто се приближавам, когато съм изчерпил всичко в този момент. Станахте алчни.
🖕🖕🖕🖕🖖
Изкормена!! Завърших нивото в Ню Йорк с над 180 000 монети, мислейки, че мога да ги прехвърля на ниво Париж... но не... не е възможно прехвърляне... и сега... останах в началото без опция за надграждане защото не мога да направя достатъчно с основното оборудване... Трябва да се добави опция за трансфер и скоростта на играта се подобри... твърде дълго чакане от една стъпка към друга Моля, поправете
Ненадминати нива. Те ви дават по-малко клиенти или дори с всичко надградено не правите достатъчно пари, за да преминете нивото. Той е направен така, че да харчите реални пари за купуване на клиенти и бонуси.. Загубих времето си. Играх над 80 нива. В този момент непобедимите нива започват да влияят на вашия напредък към следващите нива и можете ясно да кажете. Деинсталиране.
Новият интерфейс съсипа тази игра. Всичко е толкова по-малко и е трудно да се каже какво е предизвикателството или кога сте избрали усилване.
Забавна игра, но има толкова много забавяне и постоянно има проблеми с приложението да не реагира. Много разочароващо да започнете да играете. Докато играете играта, когато работи без да я замразява, може да бъде много забавно, но не смятам, че си струва проблемите и проблемите да продължат. Ще го изтрия от моите устройства. Много недоволен от представянето. Коригирайте отговора на играта, за да направите играта забавна и възможна.
Тази игра е страхотна! Докато не достигнете нивото на 60-те. Мисля, че просто добавят твърде много задачи към едно и също ниво и играта става бавна. Така че е почти невъзможно да премина през тези нива, така че вече ми писна. Освен това всички нива на закуска са твърде дълги, става скучно.
Ужасно. Направих го досега в играта и след това загуби целия ми напредък! Невероятно! Редактиране: отговорът беше от техническата поддръжка, която каза, че ако не го свържа с моя Facebook или голяма сметка за риба, нямах късмет. Всяка друга игра, която съм играл, помни напредъка ми, без да се налага да се регистрирам. О, има много други игри за готвене.
Обичам тази игра. Никога не е скучно, предизвикателство е, но не и невъзможно. Определено задържа интереса ви с изключителна графика, отнасяща се до всяка дестинация. Ясно е, че са се погрижили да направят всяко място автентично до храната. Отлична работа.
Страхотна игра, предизвикателна. Горелките задържат на някои нива и не ми позволяват да свалям храната, особено пържолите. Моля, поправете този проблем, за да мога да продължа да играя!
Не е лоша
Много е хубава тази игра
Игри детски
Харесва ми факта, че нямате нужда от интернет, за да работи тази игра. Това е забавно и пристрастяващо. Единственият минус тази игра за мен е, че има животи и отнема вечност, за да се регенерира.
АКТУАЛИЗАЦИЯ: Изтеглих тази игра отново и я харесах! Много интересно и управляемо за игра дори на трудни нива поради увеличеното количество бонуси! ОРИГИНАЛЕН РЕВЮ: Играя тази игра от няколко години, но скорошната актуализация за нова държава направи почти невъзможно преминаването през нива, тъй като почти всяко ниво е определено в момента.. Програмирано е да се провали, така че да имате да купите още "лъжици", за да добавите повече време. Обичах тази игра, но спрях да играя, защото стана НЕВЪЗМОЖНО да преминавам през нива
много тъпо стана, днес ме върна в началото на ниво 1 (Ню Йорк) всичко в началото, а бях 11 ниво (Прага). Защо?
Супер е !
Супер
Cooking Craze: Restaurant Game Arkádové bls
Уважаеми пътници, Добре дошли на борда на България Ер!
Най-добрите игри за готвене и управление на ресторанти ...
Обичам тази игра!!! Това е предизвикателно, но забавно. Помага понякога да отклоня ума си от притесненията в живота. Приятно разсейване!!
Много забавно. Изисква превъзходна координация око-ръка. Обичайте играта, но е изпълнена с проблеми и грешки. Звукът не работи, изгасва при отваряне. Просто трябва да се надстрои и поправи възможно най-скоро.
Харесвам играта, но има много проблеми, сривове и замръзване, загубени, целият напредък трябваше да започне отначало
Играя тази игра от няколко години и ми харесва. За съжаление последната актуализация е изписана с микропечат. Използвам бустер случайно, защото не виждам написаното. Моля, върнете се към предишния формат.
Cooking Craze: Restaurant Game آرکیڈ wczm
Тази игра е толкова, така, така, толкова пристрастяваща и наистина забавна за w/. Качеството е наистина добро, не замръзва и не ми бърка, когато играя. Никога не мога да се наситим на тази игра, тя не е досадна до степен, в която искате да се отървете от нея от телефона си или да се отегчите от нея. Той има много нива и толкова много за правене, независимо дали актуализира кухнята или храната или вкарва нов ресторант в него. Забавно е и препоръчвам на деца или възрастни.
една от най-добрите игри за готвене, които съм играл! Мога да играя с часове и нямам проблем да харча пари за играта, когато мога! определено си струва да изтеглите, но бъдете предупредени, че няма да можете да спрете да играете! благодаря за страхотната игра и нямам търпение да видим какво ни очаква за 2019 г.! продължавай в същия дух!!!!
Обичам играта, невероятна е, но защо направихте някои от нивата различни сега, те са по-затруднителни в нивата в Токио с омар един 2-ри ресторант, променихте оформлението. Много по-трудно е, моля, върнете го към оригиналния начин. Освен това след новата актуализация е бъг. Обичам играта, моля, променете нивата обратно 🙏
Трябваше да преинсталирам това приложение няколко пъти. Получавам екран, който пита коя игра искам да играя на сървъра или на моя Facebook и след това, когато се опитам да направя нещо в приложението, то продължава да се презарежда и да ме връща към началния екран. Насладете се на играта, но не си струва труда, тя е изключително досадна. Намиране на ново приложение, което работи по-последователно!
Беше забавна игра, докато не спрете да броите харесванията. МОЛЯ, ОТСТРОЙТЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ. Омръзна ми да играя и "броячът" не брои всичко.
Влюбен съм в тази игра и я харесвам. Сега съм в Москва и имам проблеми да разбера как да спечеля комбо нивата. Понякога не мога да си го позволя и изглежда невъзможно да го победя. Както и да е, все още я харесвам и искам да благодаря на създателите на тази игра, че изслушаха нашите отзиви и създадоха повече ускоряване, време за игра и неща, за да направят тази игра №1 от всички игри за готвене КОГДА!! Продължавайте с добрата работа и Бог да ви благослови всички.
Имам нов телефон и сега играта не се отваря.
ОБИЧАМ ГО 😍
Zombie Hunter D-Day Offline Shooting Game v1.0.826 MOD APK One Hit/God Mode ... Cooking Craze Restaurant Game 1.76.0 MOD Неограничени пари/животи.
След последната актуализация на играта се промени. Вече не дава парите при загубена игра /беше по-забавна/, като цялата нива с ресторантите в Ню Йорк и Париж бяха по-интересни.