Post by inucmelramor on Mar 12, 2022 8:19:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Masters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Masters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk punktu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Escape Masters 2022 version ▞▞▞
Spēle man ir lieliska, taču tā turpina kavēties, kamēr jūs spēlējat spēli. Jums vienmēr ir jāpamet spēle, lai varētu to spēlēt vēlreiz. ☹️☹️☹️
Šī ir vienkārša spēle, taču tā nevar pareizi darboties 1,5 GB ram tālrunī.😔😥
Nu es tikko sāku to spēlēt. Es vēlāk sniegšu labāku pārskatu
Pārpildīts ar reklāmām.Viņi liek jums skatīties videoklipu pēc katras reizes un gandrīz pēc visa. Viņi piedāvās jums iespēju uzlabot atalgojumu, noskatoties vēl vienu videoklipu. Ja izvēlaties to nedarīt, skatāties videoklipu jebkurā gadījumā, taču bez papildu atlīdzības.
Šī spēle bija jautra. Es iesaku šo spēli visiem. Es tikai vēlos vairāk ēku, lūdzu, varat to izdarīt
Man patīk šī spēle, taču kāda iemesla dēļ 75% gadījumu reklāmas nedarbojas, tāpēc es palaidu garām daudzas lietas.
Escape Masters Arcade wub
Man tas ļoti patīk, bet, veidojot tuneli, piesitot patīk, ir nepieciešams laiks, lai pārvietotos
Es negribētu redzēt reklāmas katru reizi
👍🏼laba
Jautra spēle, bet pārspīlētās reklāmas mani patiešām kaitina, tāpēc mans vērtējums ir tik zems, vilšanos, jo tā ir jautra spēle.
Tas ir fantastiski. Tur valoda ir ļoti atšķirīga
Jautri un ļoti elementāri man patīk!!!!!!!
Fu... Reklāmas video visu laiku. Fu dzēst 1 zvaigznīti
Pārāk daudz reklāmu hehe
Reklāmas ir pēc katra līmeņa tas ir smieklīgi spēle tagad dzēsts
Lūdzu, šī nav godīga reklāma, kāpēc jūs pievienojat sludinājumu
Jauki iesākumam, bet pēc kāda laika noveco. Nav īpaši izaicinošs un nedaudz atkārtojas.
Jauka spēle, bet ar daudzām reklāmām. Ja ne reklāma katru reizi, kad pabeidzat līmeni, es to būtu saglabājis.
Es nedošu mazāk par 1 zvaigzni... Tāpēc es piešķiru šai spēlei 1 zvaigzni. Ja ir kāda iespēja dot mazāk par 1 zvaigzni, es noteikti izvēlēšos šo iespēju. Nelejupielādējiet un netērējiet savu laiku. Lūdzu, pārejiet uz citu spēli. Vienīgais, ko varat izbaudīt šajā lietotnē, ir reklāmas. Bet tie ir arī garlaicīgi. Vienkārši padomājiet divreiz, pirms lejupielādējat šo lietotni !!!!! Esmu tērējis savu dārgo laiku. Taču jūs varat ietaupīt savu laiku, vienkārši atinstalējot vai neinstalējot šo lietotni. Ļoti garlaicīga spēle 😏😒😬
Tā ir laba lietotne, taču viena aizkaitināma lieta ir tā, ka katru reizi, kad mums ir jāceļ savrupmāja, mums vajadzētu redzēt sludinājumu... Cits viss ir labi. Lūdzu, pievērsiet uzmanību šīm reklāmām... 👍
Escape Masters Arcade tka
Spēle tiek spēlēta labi, līdz ... vairākos līmeņos tagad, ielādējot spēli, iegūstiet zilu ekrānu
Ekstras, ko varat iegūt, skatoties video/reklāmas, nedarbojas, tāpēc jums vienmēr ir jāizmanto savs zelts/monētas kaut kam, jo nevarat saņemt bezmaksas
Tas ir ļoti jautri.
Tas varēja būt jautri, taču ir vairāk reklāmu nekā spēle.
Tik ļoti jautri spēlēt ar spēli.
Šī spēle ir patiešām laba. Man patīk šī spēle.......
Les Maîtres de l'évasion Arcade gewb
Labi, burtiski pēc katra līmeņa ir pārvēršama reklāma. Patīk nopietni... Atvieglojiet to ar reklāmām. Man patiktu spēle daudz vairāk, ja jūs varētu to spēlēt ar 3 vai 4 kārtām bez reklāmas. Citiem vārdiem sakot, tā ir lieliska spēle... Bet, lūdzu, izmantojiet mazāk reklāmu. Es to atinstalēju, tā iemesls!
Šī ir labākā lietotne pasaulē un jauks darbs
Tas ir lieliski, bet pārāk daudz reklāmu..reklāmas pēc katras misijas pabeigšanas liek man zaudēt interesi
Es varu nokļūt tikai līdz 133 līmenim un viņi nekāps pa kāpnēm es nevaru iet tālāk es domāju, ka spēle ir beigusies arī maksāja bez reklāmām un nebija nekas cits kā reklāmas
Laba spēle, bet ne tik pievilcīga.
Laba spēle vairāk laika ielādēšanai
Laba spēle, taču nevar noklikšķināt uz video pogas, lai iegūtu 5x, vairāk taustiņu un atvērtu kasti.
The Secret Order 4: Beyond Time Nuotykių remg
Ar YouTube reklāma nav sakrīt ar spēli ..... tas viss ir muļķis
Es izbaudu spēli. Tomēr sākumā jūs veidojat savu īpašumu, kurā nekad neatgriežaties. Saņemtā nauda vairs nebūs jēga pēc tam, kad esat iegādājies visu evakuācijas transportlīdzekli un varoņus. Jums nav iespēju mainīt automašīnas pēc vēlēšanās. Es neesmu pārliecināts, vai man ir iespēja palīdzēt izbēgušajiem, kad runa ir par raksturu, ar kuru viņi cīnās, lai iekļūtu automašīnā. Policisti valkā maskas, daži bēgļi izskatās pēc policistiem.
Tas ir ļoti jautri, bet katru reizi, kad es raktu, tas ir tik lēns
Daži sarežģītāki līmeņi, taču lielākā daļa no tiem ir vienkārši un ātri, kas nozīmē, ka lielākā daļa spēles laika tiek pavadīta, skatoties pārāk daudz reklāmu.
Spēli nevarēja izbaudīt. Katra izaicinājuma sākumā ir papildinājums. Pārejot starp jebkuru ekrānu, tiek pievienots. Likās, ka katru reizi, kad pieskāros ekrānam, es izvēlos pievienot. Es saprotu, ka ir nepieciešams papildinājums. Bet šī bija lietotne papildinājumiem ar dažkārt spēlēm. Tāpēc diemžēl nevarēju izbaudīt spēli. Izskatījās jautri, bet ir labākas iespējas.
Es sasniedzu 134. līmeni, un tas traucē tik slikti, ka, atrodoties tuvu jums, jūs tik un tā nomirstat
Laba spēle, taču katru reizi, kad pieskaraties ekrānam, tiek parādīta reklāma, un pirms policista ierašanās ir jābūt taimeram.
Lieliska būtu iespēja izslēgt ceļvedi vai norādes, kā vēlaties to saukt pēc pirmajām pāris kartēm vai arī tad, ja tās vienkārši izslēdzas pašas.
Laba spēle, izņemot to, apstājieties un jāsāk no jauna.
Šī ir ļoti jauka un izcila spēle, man patika šī spēle
Escape Masters Arcade dmtz