Post by inucmelramor on Mar 12, 2022 8:37:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Last Pirate: Survival Island Adventure 2022 version ▞▞▞
به به
Htටෙඅංඌඅංඅංඑ你△,你们是•😐
آشغال... من حتی نتونستم بازی رو باز کنم... مدام منو به صفحه اصلی برمیگردونه... خیلی پوچ..هدر دادن داده ها
چرا مردم می خواهند کار سخت خود را مجددا تنظیم کنند و اگر افراد به طور تصادفی مانند من روی کار سختی که انجام دادیم ok را فشار دهند، بیشتر از این بازی متنفر خواهیم شد.
Last Pirate: Survival Island Adventure Äventyr acb
بازی خوب زنده بماند
لطفا این بازی را برای حالت سوم شخص تغییر دهید. چون بازیکن نشان نداد. پس لطفا به بازیکن نشان دهید
من گرافیک را دوست دارم، اما ظاهراً وقتی انبار یا موجودی خود را باز میکنم، به من اجازه نمیدهد آن را ببندم و باید بازی را ببندم و دوباره راهاندازی کنم تا به صفحه اصلی برگردم. همچنین به من اجازه نمی دهد که موجودی خود را در هر زمان باز کنم مگر اینکه با غارت جسد حیوانات یا انبارهای موجود در پناهگاهم آن را باز کنم.
لطفا به من کمک کنید هیچ ماموریتی وجود ندارد من فقط راه میروم و راه میروم و راه میروم
بی معنیه یهو تو جزیره مرغ میاد حیوونای جزیره ترکیبین مثلا یه گوزنه که مثله فیله با شاخه بز اصلا اشغال
بازی خوبیه حرف نداره ولی مشکلی داره که اگه گوشی در حین بازی خاموش باشه یا از بازی بیای بیرون از کل وسایل و تجهیزاتی که جمع کردی حذف میشن باید حذف کنم.
Last Pirate: Island Survival Jogo de sobrevivencia Aventura eize
خوبه فقط نمی دو نم چطو ر غذا وآب می خوره
Last Pirate: Survival Island Adventure Cabaran ynrc
بازی خوبی است اما با همه تبلیغات آزاردهنده می شود. هر چند وقت یکبار یکی خوبه
این بازی را به یک بازی چندگانه تبدیل کنید. همه چیز درست است. آن را تبدیل به بازی مبارزه ای بین دو پیرت کنید. بازیکنان یک هفته فرصت دارند تا وظایف خود را در آنجا انجام دهند ..بازیکنان در بازی بازار دارند ..فروشنده آنلاین می ماند سپس شما مطالب را از فروشگاه می اندازید .. باید زمین را در بازی جابجا کنید ..من این بازی را دوست دارم اما برخی نامه زمان این بازی خسته کننده می شود.. من باید این را در بازی دوست داشته باشم.. از شما متشکرم.. برای این بازی لطفاً این بازی را با ایده من تغییر دهید. Team ,LAST PIRATE.😀😀😁🤗🤗
من می دانم که کار آن در حال پیشرفت است، بنابراین من رتبه بندی متوسط را دارم، در واقع دوست دارم، من عاشق تم دزدان دریایی هستم. همانطور که دیگران گفتهاند شاید یک سیستم سطح کمک کند، قدرت و گزینههای کاردستی بیشتر را اضافه کند. چند هفتهای را دیدم که میتوان انجام داد، تا زمانی که شما بچهها به کار کردن و پیشرفت ادامه دهید. واقعا سرگرم کننده و قاتل زمان خوبی است.
این بازی شگفت انگیز است اما تنها مشکل این است که وقتی سکه های شما تمام شده است و می خواهید سکه های سریع دریافت کنید، قبل از اینکه سکه های خود را دریافت کنید از داده و وای فای استفاده می کند، بسیار خوشحال خواهم شد اگر بتوانید داده ها و وای فای را از آن حذف کنید. بازی با تشکر
که یه
Last Pirate: Survival Island Adventure 어드벤처 xty
خوب
سلام برتو بازی ساز بازیت پر از عالی هاست
Last Pirate: Survival Island Adventure הרפתקאות qtd
کاشکی خوب باشه هنوز نصب نشده
این بازی با شما خوب نیست لطفاً اجازه دهید بازی کنم و از یک طرف خارج نشوم در گوشی من دوز باز نمی شود و گوشی من کاملاً نو است گوشی من آخرین mobicel r7 است اگر دوز باز نمی شود دانلود نمی کنم اگر من تو بودم
این بازی خوب است اما اگر من در هر صفحه ای لمس کنم حمله چارتر من هنگام پریدن حمله چارتر من در chruch parcore وقتی می پرم حمله او به هیچ وجه نمی تواند برود و در منو نمی توانیم اندازه دکمه اجرای جوی استیک را تغییر دهیم. و پرش بازی را بهبود بخشید و بازی را بزرگ کنید و به چند نفره بپیوندید
این یک بازی عالی است، اما سلاح ها و ابزارها برای شکستن خیلی سریع هستند
من واقعا بازی را دوست دارم اما متوجه شدم وقتی غذا را روی آتش می گذارم ناپدید می شود و واقعاً سخت می شود که بتوانم غذا بخورم هرگز گوشت پخته شده ای از آتش من برنگردد؟ تعجب میکنم چرا
عالی است
FFVII The First Soldier Action hxqy
خیلی خوبه
داخل اون خونه ی بزرگ گیر کردم باید بشکه هارو برداری چجوری باید بیامبیرون
من بازی رو خیلی دوست دارم گرافیکش خوبه و همه چی خیلی خوبه من یه بازی دوست دارم 😇😃🤗
همه چیزش خوبه فقط معلوم نیست طنابو چجوری پیدا کرد لطفا بهم بگین طنابو چجوری پیدا کنم
کیرم تو کونت حرومی
ابزار نمی رسد
وقتی من دزد دریایی را با استفاده از یک دریچه نجات می دهم، بازی خراب می شود، بنابراین توصیه می کنم لطفاً چند ابزار دیگر و چیزهای دیگر مانند زره درست کنید، متشکرم...